Biotech Academy Camp 16

fredag 05 aug 16
Er du gymnasieelev og fascineret af bioteknologiens spændende værktøjer og uendelige muligheder? Og drømmer du om at skabe en grønnere og mere bæredygtig fremtid? Så brug efterårsferien på at tage på camp.

For 9. år i træk byder Biotech Academy 24 unge velkommen på Biotech Academy Camp. Årets tema er: Enzymerne bag 2G bioethanol - vejen til en grønnere fremtid. Campen er gratis for deltagerne og afholdes på DTU i efterårsferien.

 

Biotech Academy Camp 2016 sætter fokus på bioteknologiens rolle i kampen mod klimaforandringerne. I jagten på bæredygtig energi og brændstof har 2. generation bioethanol vundet indpas. Ved produktionen af denne type biobrændsel udnyttes enzymer til effektivt og miljørigtigt at omdanne organisk restmateriale til et værdifuldt produkt. Det er egenskaberne af disse ’naturens kemikere’, du på Campen kommer til at udforske. Campen vil stille skarpt på, hvordan enzymer designes, fremstilles, karakteriseres og anvendes.

 

Campen vil byde på dybdegående teoretisk, avanceret eksperimentelt arbejde, spændende oplæg, work-shops og virksomhedsbesøg.

 

Læs mere og tilmeld dig her. Tilmeldingen åbner 10. august.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
http://www.bio.dtu.dk/nyheder/nyheder/nyhed?id=3D8FC6B7-F052-4551-96F6-968403B9F6A5
29 MAJ 2017