DTU Systembiologi som arbejdsplads

DTU Systembiologi er en organisation, hvis vigtigste aktiv er viden. Dynamisk viden, ny viden og viden, der flytter grænser. 

Derfor er det også DTU Systembiologis erklærede ambition at tiltrække de dygtigste medarbejdere med de bedste kompetencer. 

Vi tager ikke blot ansættelsesprocessen særdeles alvorligt med henblik på at rekruttere de bedste medarbejdere. Vi arbejder også kontinuerligt på at give vores medarbejdere de bedst mulige rammer for at blomstre: Inden for forskning, undervisning, administration, laboratorie- og værkstedsteknik, vedligehold og support.

Præcis som det er tilfældet med selve systembiologien, er medarbejderne ved DTU Systembiologi i et komplekst samspil. Det er de tekniske, administrative og akademiske medarbejdere, som hver især og i særdeleshed i fællesskab skaber kvaliteten i forskning, undervisning og innovation.

Grundlaget for succes er, at vi har et sundt, ambitiøst og givende arbejdsmiljø, som kendetegnes ved engagement, professionalisme og tillid.

Vi tror på retten til at fejle, muligheden for at udvikle sig, viljen til at gøre en forskel og pligten til at forsøge at udmærke sig for det ekstraordinære, det nyskabende og det innovative.

http://www.bio.dtu.dk/Om-instituttet/Mennesker/DTU-systembiologi-som-arbejdsplads
29 MAJ 2017